Transavia had de vliegtickets in de aanbieding vanaf Rotterdam en dus even rondgekeken en gezien dat je voor 19 euro enkele reis naar Berlijn kon en dus hadden Eric en ik voor elk 38 euro een retourtje naar Berlijn Schonefeld geboekt en kon het feest gaan beginnen op 1 juni. De kist ging goed vol en vol goede moed vertrokken we naar Berlijn, ook al wisten we dat de weersvoorspellingen voor die dag niet echt lekker waren.

Na de aankomst in Berlijn met deze "GOL" kist van Transavia gingen we naar het bezoekersterras bovenop het dak en eerst spetterde het nog een beetje, maar dat ging al snel over in regenen en dat heeft het tot in de middag gedaan.

Buiten vliegtuigen kon ik ook een vos spotten in het gras langs de taxibaan.

De Iron Maiden kist vloog nog even een rondje over het terrein van ILA Berlijn alvorens door te vliegen naar de volgende bestemming van de band. Een paar dagen later zou deze kist ook op Schiphol binnenkomen.

Zo'n Antonov 124 is altijd leuk om te zien!

In de loop van de middag klaarde het helemaal op en zaten we nog weg te puffen in de zon op een bankje.

Op de terugweg nog een rondje boven de haven van Rotterdam gevlogen en dat was een mooi uitzicht. We hebben een mooie dag gehad en weer leuke kisten gezien en ook weer een verse luchthaven bezocht en twee vluchten gemaakt.