• Header Jos 1
  • Header Jos 2
  • Header Jos 3
  • Header Jos 4
  • Header Jos 5
  • Header Jos 6
  • Header Jos 7

foto-jos.nl

  Home

Ondanks het feit dat de Corsa nog prima rijdt en in uitstekende conditie is wilde ik toch eens gaan kijken naar de Opel Mokka en/of een eventuele terugkeer naar een Astra en dit voorjaar af en toe eens online gekeken wat er allemaal te koop is en voor welke prijs. op 14 juli zag ik bij Van der Linden van Sprankhuizen een felblauwe Mokka op de site staan en een Astra Sedan Blitz en dus op maandag 16 juli de stoute schoenen aangetrokken en naar Purmerend gereden om eens naar deze auto's te gaan kijken. De Astra Blitz bleek al verkocht te zijn en dat was jammer, maar wel even in een iets minder luxe model gaan zitten en dat voelde goed! Ook even naar de aanwezige Mokka's gekeken, maar deze Astra Sedan voelde erg goed aan en na een gesprek met de verkoper vertelde hij mij dat er in het filiaal in Enkhuizen een mooi en bijna vergelijkbaar model als de Blitz uitvoering stond en dat ik daar eventueel heen kon rijden om die te bekijken. Op de dinsdag dus een ritje gemaakt naar Enkhuizen en daar stond de auto buiten opgesteld en daarnaast stond een Astra GTC die er ook verraderlijk mooi uit zag.....

Na even rond de auto gelopen te hebben heb ik mij bij de balie gemeld en kwam er meteen een verkoper mee die de auto startte en even op een ruimere plek parkeerde, zodat ik er even rustig naar kon kijken.

Met deze auto is helemaal niks mis en met reeds een goed inruilbod voor de Corsa color Edition op zak kon ik het rekensommetje gaan maken en na deze bezichtiging weer terug rijden naar het filiaal in Purmerend om de deal te sluiten en daarna door te rijden naar huis.

Dit is de Astra 1.4 Turbo Design Edition en op 30 juli ga ik de Corsa inleveren bij de garage en daarna de komende jaren lekker rijden met deze Astra met begin augustus al de eerste rijtest naar Dusseldorf voor een dagje vliegtuigspotten.

We gaan de auto's omruilen bij de garage!

Laatste foto van de Corsa voor het huis en ik ga zo via de verzekering naar de garage om deze in te ruilen en de Verse Astra mee naar huis te nemen.

3 Uur later dus weer thuis met de verse Astra.