• Header Jos 1
  • Header Jos 2
  • Header Jos 3
  • Header Jos 4
  • Header Jos 5
  • Header Jos 6
  • Header Jos 7

foto-jos.nl

  Home

Na een vertraging van ongeveer 25 uur kwam op zondagmorgen 30 juni eindelijk de lang verwachte eerste Boeing B787-10 voor de KLM binnen vanuit Charleston USA. Het was erg druk bij de Mac met spotters, maar ik stond bij hangaar 12 te wachten om na de aankomst van deze kist ook de envelop met de captains letter op te halen van de gezagvoerder, zodat wij van Bolloré Logistics de inklaring van deze kist konden gaan doen. Helaas werden we vlak voor de aankomst van de kist bij de hangaar van de plek waar we stonden weg gestuurd naar binnen, samen met de genodigden en zo kon ik niet de mooie platen van de zijkant van de kist maken bij het indraaien en het afzetten van de motoren op de flightline. Helaas pindakaas. Van de landing in de verte nog wel een plaatje kunnen schieten en daarna was het wachten totdat de kist hangaar 12 zou worden gaan binnen gesleept.

Meteen na het wakker worden vanmorgen vroeg even gekeken waar de kist vloog en dan weet je ook hoe laat deze ongeveer zal gaan landen.

 

De kist gaat nu achteruit de hangaar ingeduwd worden en dan kunnen we eindelijk dit prachtige vliegtuig van dichtbij gaan bekijken. Lang op gewacht!

Tijd om de deur te gaan openen en iedereen staat klaar om een applaus te geven aan de crew die deze kist naar Schiphol gevlogen heeft. Ook Pieter Elbers was aanwezig om de crew en de kist te verwelkomen.

De groepsfoto voor de kist met alle betrokkenen en families.

Tijd om naar binnen te gaan en de papieren van dit vliegtuig in ontvangst te gaan nemen. Daarna nog even rond de kist gewandeld en wat plaatjes geschoten.

Het was weer een geweldige belevenis om dit van dichtbij mee te mogen maken en dit zijn, als medewerker van een luchtvracht expediteur, toch wel de krenten in de pap.

Jos