• Header Jos 1
  • Header Jos 2
  • Header Jos 3
  • Header Jos 4
  • Header Jos 5
  • Header Jos 6
  • Header Jos 7

foto-jos.nl

Rome2019

Rome 2019 Voetbaltripje met familie.

Na het zeer geslaagde weekeinde in Barcelona in 2017 hebben we de koppen weer bij elkaar gestoken en besloten ook in 2019 een dergelijk tripje te gaan maken en de keuze voor dit jaar viel op Rome!

Op vrijdagmorgen heen en in de middag een stukje stad bekijken en 's avonds lekker op een terrasje gaan zitten langs de Tiber, niet ver van ons verblijf.

Op de zaterdag een rondrit met het openbaar vervoer langs de highlights van de stad en verder lekker rondwandelen en genieten.

Op de zondag naar Vaticaanstad en in de loop van de middag terug naar de B&B om ons om te kleden en door te gaan naar het voetbalstadion voor een wedstrijd van AS Roma!

Op de maandag weer terug vliegen naar huis.

10 mei 2019: Bij aankomst op Schiphol bleek onze kist nog in Frankrijk te staan als gevolg van de staking van de Luchtverkeersleiders aldaar en konden we niet vertrekken....

Vueling had ons omgeboekt naar de avondvlucht van 21.45 uur naar Barcelona en dan op 11 mei door naar Rome en dat leek ons geen goede optie! 's Avonds laat aankomen in Barcelona en daar 7 uur op een stoel gaan zitten wachten in de holst van de nacht op een verlaten vliegveld om daarna gebroken door te vliegen naar Rome leek ons niet een strak plan. Na een koppie koffie zijn we weer naar huis gereden en ben ik meteen online gaan kijken naar andere opties en zag dat op zaterdagmorgen 07.40 uur de Level vlucht naar Rome nog net niet vol zat en kon ik onze vlucht kostenloos omboeken naar deze zustermaatschappij van Vueling bij de IAG groep. Dat was voor ons de beste oplossing.

Lees meer: Rome 2019 Voetbaltripje